Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Fietstocht Hands & Feet

23 juli
Fietstocht Hands & Feet

Ook dit jaar organiseert Hands & Feet weer twee FietsSponsorTochten. De editie voor volwassenen is op zaterdag 7 september (ca. 100 km, hele dag) en de KIDS-editie op zaterdag 19 oktober (ca 40 km, in de middag).

Er wordt dit jaar gefietst voor twee mooie projecten in Oekraïne:
-De volwassenen gaan zich inzetten voor mensen die op een directe manier getroffen zijn door de oorlog. Mensen die hun dierbaren, huis of bezittingen zijn verloren. Vanuit project Bake4Ukraine in Brovary (nabij Kiev) ontvangen deze getroffen mensen een voedselpakket DeLuxe, lokaal gebakken en gemaakt, overhandigd door de jeugd uit de kerk. De belangrijkste boodschap is dat ze niet worden vergeten; niet door ons in Nederland, niet door broers en zussen in Oekraïne en bovenal niet door God.
-De opbrengst van de KIDS-editie is voor het meidenopvanghuis 'De Barmhartige Samaritaan' in Nagy Dobron, in het westen van Oekraïne. Van het geld worden tablets gekocht ten behoeve van school. 

We zoeken fietsers die zich willen inzetten voor deze twee doelen. Aanmelden? Stuur een app of mail naar Mark Heemskerk (mark@handsnfeet.nl / 06-37404595). 

Ps. Als er meer dan 4 gemeenteleden zich aanmelden dan gaat Ds. Van der Windt en zijn vrouw ook mee! 

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer