Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Verandering kerktaxi

16 september
Verandering kerktaxi

We hebben vernomen dat veel ouderen geen gebruik maken van de kerktaxi, omdat zij zich op zondagmorgen niet af kunnen melden mocht dit nodig zijn. Het zou heel jammer zijn dat mensen door deze reden niet meer naar de kerk komen en daarom hebben we een kleine aanpassing gemaakt.

Als u gebruik wil maken van de kerktaxi, wordt bij het aanmelden het mobiele nummer van de rijder aan u doorgegeven, zodat u deze persoon direct kunt bellen om u af te melden mocht dit nodig zijn.

Mocht u door wat voor reden willen afmelden op zondagmorgen, stellen we het op prijs dat u dat voor 8:30u doet.

We hopen door deze aanpassing dat de ouderen toch gebruik gaan maken van de kerktaxi en zo de dienst in de kerk kunnen bijwonen.

Hartelijke groet,

Namens uw Diaconie.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Uw Koninkrijk kome"

Als jaarthema voor het komende seizoen hebben we gekozen voor het thema: ‘Uw Koninkrijk kome’, de bekende bede uit het Onze Vader.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer