Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Wisseldiner - Zaterdag 26 oktober

10 september
Wisseldiner - Zaterdag 26 oktober

Tijd om gezellig met elkaar aan tafel te gaan

Op zaterdag 26 oktober organiseren wij een wisseldiner. Een wisseldiner is een etentje, waarbij men elke gang aan een andere tafel nuttigt. Op deze manier ontmoet u vele gemeenteleden onder het genot van lekker eten en drinken. 

Om 18.30u wordt u bij het eerste adres verwacht. Na dit voorgerecht pakt u de auto, fiets of wandelt u naar een volgend adres voor het volgende gerecht. Waar u heen gaat, blijft nog een verrassing en hoort u dus pas op de avond zelf. Ook wie er bij u thuis komen eten. 

Uiteraard wordt wel tijdig bekend gemaakt of u het voor-, hoofd- of nagerecht moet bereiden en wie u zult ontvangen. 

De kosten zijn voor eigen rekening, maar deze avond draait vooral om ontmoeting en niet om dure gerechten of culinaire kookkunsten.

Dus laat u niet weerhouden, meld u uiterlijk 16 oktober aan via de inschrijflijst in de hal van de kerk of email: wisseldiner@vredeskerkkatwijk.nl 

Stuur bij aanmelding ook waar u woont, hoeveel personen u aan uw eettafel kwijt kunt en of er bijzonderheden/dieetwensen zijn. Let op: deze activiteit is alleen voor volwassenen.

Wij zien uit naar een gezellig samenzijn! 

Smakelijke groet,

Sanne Zandbergen en Mandy Varkevisser 

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Uw Koninkrijk kome"

Als jaarthema voor het komende seizoen hebben we gekozen voor het thema: ‘Uw Koninkrijk kome’, de bekende bede uit het Onze Vader.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer